- منبع خبر : تیترنیوز
تجمع در حمایت از مردم آبادن در برخی شهرهای ایران
جمعی از مردم ایران در برخی شهرها ضمن برگزاری تجمعات اعتراضی و مراسم عزاداری با خانواده قربانیان حادثه متروپل و مردم آبادان ابراز همدردی کردند.
این تجمعات در برخی شهرهای استان خوزستان، اصفهان، یزد، بوشهر و … برگزار شد.
همچنین در برخی شهرها تجمعات به درگیری منجر شده است. گفته شده که در آبادان پلیس با شلیک تیر و گاز اشکآور مردم را پراکنده کرد.
در این تجمعات، به خصوص در شهرهای خوزستان شعارهای سیاسی نیز علیه مسئولان مطرح شده است.
کاربران اینترنت در استان خوزستان نیز همچنان با اختلال و قطعی مواجه هستند.
در روزهای گذشته نیز این تجمعات و مراسم سوگواری برگزار شده بود.
روایت خبرگزاری فارس
خبرگزاری فارس نیز در خصوص تجمعات اعتراضی مردم نوشته است: مردم شهرهای اصفهان، یزد، شاهینشهر و چند شهر خوزستان همزمان با عزای رئیس مکتب جعفری، در سوگ جانباختگان حادثه آبادان اشک ریختند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، شامگاه جمعه حدود دویست نفر از مردم ماهشهر برای همدردی با جانباختگان حادثه متروپل آبادان گردهم آمدند. در تجمع میدان امام خمینی بندر ماهشهر مردم با سردادن شعارهایی علیه مقصرین و مسببین حادثه آبادان خواستار محاکمه آنها شدند. در آبادان هم چند صد تن از مردم با تجمع در محدوده چهارراه امیرکبیر تا سهراه شهید منتظری در سوگ همشهریان خود به عزداری پرداختند.
«مسوول بیکفایت اعدام باید گردد» و «مرگ بر مسوول بی کفایت» عمده شعارهای امروز مردم آبادان را تشکیل میداد.
از روز گذشته ورود به منطقه حادثه که توسط داربست و کانتینرهای فلزی محدود شده است حتی برای خبرنگاران محدود شد و تنها نیروهای امداد و اورژانس در محدوده برج متروپل حضور دارند.
با وجود اینکه دو شب گذشته تجمع مردم آبادان به طور مسالمتآمیز برگزار شد امشب اصرار جمعیت برای ورود به محدوده برج تخریب شده متروپل اعتراض را به خشونت کشاند و پلیس با شلیک گاز اشکآور و تیرهوایی مردم را از محدوده امدادرسانی متفرق کرد.
در اهواز هم حدود دویست نفر در عزای مردم آبادان در مقابل کتابخانه مرکزی شمع روشن کردند.
در گلستان شهدای اصفهان هم جمعی از آبادانیهای مقیم این شهر همزمان با قافله عزاداری امام صادق (ع) و با حضور در جوار مزار شهدا با بازماندگان این حادثه دردناک ابراز همدردی کردند.
مردم شاهینشهر نیز در قافله عزای رئیس مکتب جعفری یاد درگذشتگان حادثه متروپل را گرامی داشتند. در انتهای این تجمع برخی افراد تلاش کردند با سر دادن شعارهای سیاسی مراسم را به حاشیه بکشانند.
در یزد هم صدها تن با حضور در حسینیه امیرچماق برای جانباختگان حادثه آبادان اشک ماتم ریختند و به سینه زنی در عزای امام ششم شیعیان و دمام زنی پرداختند.
پنج روز پس از حادثه ریزش برج در ساخت متروپل تعداد جانباختگان این حادثه به ۲۸ تن افزایش یافته است.
لینک کوتاه :
https://asreavalinha.ir/?p=16487
برچسب ها
از هشت بنگله و نفتون تا نمره هشت/روایت بی آبی در محلات مسجدسلیمان؛ مسجدسلیمان آب ندارد/ کربلا این جاست…
کمک 2 میلیاردی به یک موسسه در ایذه با پیگیری نماینده مسجدسلیمان؟ حرکت رونالدینیویی نماینده مسجدسلیمان در سفر وزیر ارشاد به خوزستان +عکس
از هشت بنگله و نفتون تا نمره هشت/روایت بی آبی در محلات مسجدسلیمان؛
مسجدسلیمان آب ندارد/ کربلا این جاست…
علیرغم گذر از تنش آبی تابستانه، برخی محلات بخش مرکزی مسجدسلیمان این روزها با مشکلات بی آبی روبرو هستند.
کمک 2 میلیاردی به یک موسسه در ایذه با پیگیری نماینده مسجدسلیمان؟
حرکت رونالدینیویی نماینده مسجدسلیمان در سفر وزیر ارشاد به خوزستان +عکس
مصوبات سفر اخیر وزیر ارشاد به خوزستان نشان می دهد که با پیگیری های نماینده مسجدسلیمان، مبلغ حمایتی 2 میلیارد ریال به یک موسسه با دامنه فعالیت ایذه و باغملک صورت گرفته است.
آتشی که خاموش نمیشود!
کشوری که پیشرفت تکنولوژی هوا فضایش، کابوس دشمنان شده و امواج ناوگان دریایی اش، سواحل خلیج عدن تا اقیانوس هند و از هرمز تا سواحل اقیانوس اطلس را متلاطم کرده و من رباط الخیل هیبت و اقتدار نیروهایش، بلندی های جولان را به لرزه درآورده است، باید اینگونه تماشاگر حریق تالاب باشد و جولان سه هفتهای دود و خاکستر در نیمی از شهرهای خوزستان را به تماشا بنشیند؟!
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.