سخنی با جهانگیری فرماندار جدید مسجدسلیمان
سخنی با جهانگیری فرماندار جدید مسجدسلیمان
هم تبار و بومی بودنتان درتکمیل فرودگاه؛جاده میانبر و پترو پالایش خود را به میدان بیاورد

عصر اولین ها //محمدرضایی میرقائد:کارشناس مسائل سیاسی:سرانجام بعد از چند ماه رایزنی و رد و بدل شدن اسامی متعدد برای برعهده گرفتن سکان فرمانداری شهر اولین ها قرعه به نام همتبار و همشهری مان زده شد و جهانگیری به عنوان اولین نماینده عالی دولت وفاق! وارد ساختمان پر رفت و آمد فرمانداری مسجدسلیمان شدـ و تکیه بر کسوت بالاترین مقام اجرایی شهرستان زد.
تنوع نگاه سیاسی در منطقه مجمع الطوایفی مان که شخص آقای فرماندار واقف تر هستند و تدبیر ایشان میطلبد که از همه سهم خواهی های احتمالی رنگ بندی های درون عبور نمایدـ
کیفیت کار ادارات؛تکریم همشهریان که مستقیم به شخص ایشان بستگی دارد در عزل و نصب مدیران آنان باید مورد توجه قرار گیرد.
آقای جهانگیری در حالی قبول مسئولیت شخص اول دولت در مسجدسلیمان را پذیرا شدند که همشهریان ایشان نزدیک دو دهه است شاهد پر پر شدن عزیزانشان در جاده معروف به مرگ هستند یا جوانان این دیار با دریغ و تاسف سقوط به دسته یک یا احتمال قوی در این بازه زمانی به دسته دوم تیم محبوبشان نفت مسجد سلیمان به دلیل بی تدبیری ها را نظاره گر هستند.
آقای فرماندار؛ استقلال در تصمیم گیری ها خاصه در رابطه با نصب مدیران شهری از انتظارات است.
ورودتان و مسئولیت در بین همتباران خویش را گرامی میدارم اما تبریکمان باشد در پایان مسئولیت شما در چگونگی پیش برد پروژه های مهم مانند تکمیل فرودگاه؛ جاده میانبر؛ وضعیت درمان وـ. که سفر آقای پزشکیان رییس جمهور و اعضای کابینه اش به استان خوزستان فرصت خوبی است که وزیر راه را از مسیر جاده مرگ عبور دهید و مقام عالی وزارت نفت را به سرزمین نفتی شهرمان دعوت نمایید تا شاید چاره ای اندیشیده شودـ