عصر اولین ها// در حالی که دو هفته از نصب تابلوی دوطرفه خیابان باغ ملی می گذرد تاکنون اقدامی برای نصب جداکننده های مسیر و جداکننده ترافیکی انجام نگرفته است.
به گزارش عصر اولین ها، حدود دو هفته از نصب تابلوی خیابان دوطرفه در مسیر باغ ملی می گذرد و انتظار می رفت تا شهرداری مسجدسلیمان نسبت به نصب جداکننده های مسیر و تجهیزات ترافیکی در این خیابان اقدام کند. با این حال تاکنون این موضوع انجام نشده و احتمال بروز تصادفات وجود دارد. هر چند خسروی شهردار مسجدسلیمان اخیراً گفته بود: در بخشی از خیابان ها به منظور افزایش ایمنی، استاندارد سازی ، بهبود عبور و مرور شهری و کاهش تصادفات، تأمین ایمنی شهروندان، کاهش مشکلات ناشی از نبود علائم راهنمایی و رانندگی ، آگاهی بخشی و سهولت در پیدا کردن مسیرها ، تابلوهای هدایت مسیر و علائم ترافیکی توسط کارشناسان واحد ترافیک شهرداری جانمایی و نصب گردید.
با این حال باید از شهردار مسجدسلیمان پرسید آیا ایمنی تردد وسایل نقلیه شهری و ارتقای امنیت عبور و مرور شهروندان از معابر در اولویت برنامه های شهرداری قرار ندارد؟ آن هم در شرایطی که این روزها شهرداری در تدارک احداث تونل نوری در بوستان سی برنج است. اقداماتی که شاید در جهت زیباسازی شهری تأثیرگذار باشد اما نیمه کاره رهانمودن برنامه های زیرساختی و مهم در حوزه ترافیک شهری و انجام فعالیت های در معرض دید شهروندان (از جمله احداث تونل نوری) این شائبه را به اذهان متبادر می سازد که شهرداری مسجدسلیمان بیشتر درصدد انجام فعالیت هایی است که سایر وظایف محوله در حوزه های مختلف عمران شهری از جمله ترافیک را به فراموشی بسپارد.















































































