عصر اولین ها// در هفته ای که گذشت دو جوان ۲۷ و ۳۵ ساله طی ۴۸ ساعت در مسجدسلیمان بر اثر خودکشی جان خود را از دست دادند. بن سعید دادستان مسجدسلیمان با تائید این خبر ضمن هشدار به خانواده ها گفت: عوامل بسیاری از جمله بیکاری، اعتیاد و فقر در اقدام به خودکشی جوانان موثر است اما خانواده ها از تاثیرات مخرب شبکه های مجازی بر روی جوانان نیز نباید به سادگی عبور کنند.
به گزارش عصر اولین ها، با نگاهی به اهداف فعالیت کمیته امداد امام(ره) می توان گفت که تمرکز بر امدادرسانی و حمایت از افراد و خانوادههای نیازمند، حمایت هدفمند از ایشان و ترویج فرهنگ کار میان افراد و خانوادههای تحت پوشش، تلاش برای پیشگیری از تولید نظام یافته فقر، کمک به بهبود فضای کسب و کار و اشتغال پایدار اقشار نیازمند، ارایه خدمات اجتماعی و حمایتی در جهت توانمندسازی نیازمندان، آموزش و معیشت نیازمندان و تلاش مستمر برای مردمی شدن فعالیتهای مربوط به انجام حمایتهای مادی و معنوی از محرومان بخش عمده ای از این رسالت بوده است.
با این حال می توان گفت با افزایش فقر در مسجدسلیمان و وقوع آسیب های اجتماعی دیگر از جمله خودکشی که در سال گذشته ۲۰ مورد خودکشی و امسال نیز بیش از ۱۷ مورد رخ داده است، اهداف کمیته امداد آن گونه که می بایست در سطح شهرستان تحقق نیافته است. از طرفی افزایش سالانه تعداد خانواده های مددجویان کمیته امداد (بیش از 700 خانواده در سال 97 ) بعنوان بخشی از عملکرد رئیس کمیته امداد مسجدسلیمان مطرح شده است. با این حال از گوشه و کنار شنیده می شود که تبعیض در ارائه خدمات حمایتی به مددجویان و پرداخت تسهیلات به افراد گزینشی از جمله مواردی است که طی سال های اخیر مورد انتقاد برخی کنشگران اجتماعی و فعالان فضای مجازی قرار گرفته است. افزون بر این باید گفت بخشی از وضعیت کنونی مددجویان کمیته امداد و ایجاد آسیب های اجتماعی از دستاوردهای مدیریت شش ساله رئیس کمیته امداد مسجدسلیمان است که در سال 95 معرفی شده است. از یکسو عدم شناسایی خانواده های نیازمند حمایت و از سوی دیگر ایجاد تبعیض احتمالی میان مددجویان؛
با تمام این تفاسیر انتظار می رود تا مدیران استانی ضمن ارزیابی میزان اهداف تحقق یافته کمیته امداد امام (ره) در مسجدسلیمان و تغییر رویکرد نسبت به وضعیت موجود، اقدامات شایسته ای را جهت رفع آن اندیشه کنند.