عصر اولین ها// طی روزهای اخیر ویدیویی در شبکه های اجتماعی منتشر شده که منتسب به دوربین مدار بسته مدرسه طوبی در جریان برگزاری انتخابات در مسجدسلیمان است. موضوعی که البته نکته خاص و ابهامی را پیرامون انتخابات مطرح ننموده اما روند انتشار آن در شبکه های اجتماعی به گونه ای است که علیرغم اعلام رسمی و قطعی نتیجه انتخابات از سوی شورای نگهبان، همچنان برخی التهابات و تنش های انتخاباتی در مسجدسلیمان را دامن می زند.
با این حال انتشار ویدیوی دوربین مدار بسته مدرسه طوبی پرسش های زیادی را در اذهان مطرح نموده است.
-عامل یا عاملین انتشار این ویدیو چه کسانی هستند؟ و آیا بجز مدیریت مدرسه و اداره شهرستان، انتشار آن از مجاری دیگری قابل دسترس و امکان پذیر بوده است؟
-علیرغم اطلاعیه رسمی شورای نگهبان مبنی بر نتیجه قطعی انتخابات، آیا انتشار این ویدیو و موارد مشابه به تنش های انتخاباتی دامن نخواهد زد؟
– واکنش شورای تامین شهرستان و حراست اداره کل آموزش و پرورش استان نسبت به انتشار این ویدیو چه خواهد بود؟
– آیا عدم برخورد با عامل یا عاملین انتشار ویدیو موجب نخواهد شد تا در آینده نیز شاهد ابهام آفرینی و اتهام زنی پیرامون انتخابات باشیم؟
-کدام گروه از ادامه وضعیت فعلی و آلوده نمودن فضای انتخاباتی سود خواهد برد؟ و آیا نهادهای نظارتی با این رویکرد برخورد جدی و قانونی به عمل می آورند ؟
با تمام این تفاسیر به نظر می رسد برخورد جدی و قاطع شورای تامین شهرستان و حراست اداره کل آموزش و پرورش استان با بانیان انتشار فیلم مذکور و همچنین جلوگیری از هرگونه اتهام زنی و ابهام آفرینی می تواند به آرامش فضای اجتماعی و تمکین به قانون موثر باشد.
فیلم دوربین مداربسته مدرسه طوبی چگونه منتشر شد؟
شورای تامین شهرستان و حراست اداره کل آموزش و پرورش به موضوع ورود کنند
برخورد جدی با عاملین انتشار فیلم و تنش آفرینی در جامعه
چه کسانی از آلوده نمودن فضای انتخاباتی سود میبرند ؟
لینک کوتاه :
https://asreavalinha.ir/?p=20933
برچسب ها
تلاش برای تامین زمین مورد نیاز اجرای طرحهای مسکن در مسجدسلیمان
رئیس اداره راه و شهرسازی مسجدسلیمان از تلاش برای تامین زمین مورد نیاز مربوط به اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در این شهرستان خبر داد.
شارژ حساب سرپرستان خانوار دارای مادران باردار و کودک زیر دو سال
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ حساب بیش از یک میلیون سرپرست خانوار مشمول برنامه یسنا (مادران باردار و دارای کودک زیر دو سال) به مناسبت اعیاد شعبانیه خبر داد.
تولید در ایرانخودرو متوقف نخواهد شد
گروه صنعتی ایران خودرو در اطلاعیهای برداشت برخی رسانهها از سخنان قائم مقام این شرکت مبنی بر توقف تولید را نادرست اعلام و بر تداوم تولید تأکید کرد
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.













































































