عملیات آسفالت خیابان شهید نورانی در کوی شهید چمران به پایان رسید‌
عملیات آسفالت خیابان شهید نورانی در کوی شهید چمران به پایان رسید‌

عملیات آسفالت خیابان شهید نورانی در کوی شهید چمران که به دلیل بروز اختلال فنی در کارخانه تولید آسفالت متوقف شده بود، با پیگیری‌های مستمر دکتر محمد امیر، نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، پس از رفع مشکل از سر گرفته شد و با تکمیل بخش باقی‌مانده مسیر به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی، این پروژه که به دلیل اختلال در روند تولید آسفالت با وقفه مواجه شده بود، با پیگیری‌های مستمر دکتر محمد امیر و پس از رفع مشکلات فنی، بار دیگر وارد مرحله اجرا شد و با نظارت کارشناسان سازمان عمران و بازآفرینی شهری به سرانجام رسید.

دکتر محمد امیر، عضو کمیسیون اصل نود قانون اساسی، با تأکید بر ضرورت توجه به مناطق کم‌برخوردار، اظهار کرد: کوی شهید چمران از جمله مناطق کمتر برخوردار شهر کارون است و ساکنان خیابان شهید نورانی سال‌ها با مشکلات ناشی از نبود آسفالت مناسب و استاندارد مواجه بودند.

وی افزود: تکمیل این پروژه گامی در جهت پاسخگویی به مطالبات به‌حق شهروندان و بهبود زیرساخت‌های شهری این منطقه است و پیگیری برای اجرای طرح‌های عمرانی مشابه در سایر معابر و مناطق کم‌برخوردار با جدیت ادامه خواهد داشت.