عصر اولین ها// علیرغم گذشت بیش از یک سال از شروع بکار پروژه جاده پاگچ امام رضا (ع) تا روستای تنگ تلفن همچنان تکمیل و بهره برداری آن در هاله ای از ابهام قرار دارد.
به گزارش عصر اولین ها، اردیبهشت ۱۴۰۳ بود که کلنگ زنی پروژه با حضور جمعی از مسئولین انجام گرفته و قرار بود تا پروژه پس از ۱۲ ماه به بهره برداری برسد. با این حال تصاویر واصله به عصر اولین ها از تعطیلی پروژه حکایت دارد و گفته می شود از سال گذشته بدلایل نامعلومی عملیات اجرایی پروژه متوقف شده است. علاوه بر این قسمتی از مسیر با ریزش و مسدود شدن موجب اختلال در تردد کشاورزان، دامداران و ساکنین شده و با توجه به فرا رسیدن فصل بارندگی ها مشکلات را دوچندان خواهد کرد.
جاده ای که می تواند نقش پدافند غیرعامل را در مواقع خروج از بحران برای جاده مسجدسلیمان-اهواز ایفا نماید و نیازمند توجه مسئولین برای ادامه عملیات اجرایی و تکمیل آن می باشد.

































































































