پروژه نخلستان تا پایان مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد؛ ۱۳ مدرسه در کارون افتتاح شد
پروژه نخلستان تا پایان مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد؛ ۱۳ مدرسه در کارون افتتاح شد

محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، در نشست هم‌اندیشی شهرستان کارون، از افتتاح ۱۳ مدرسه در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد پروژه نخلستان تا پایان مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

محمد امیر روز یکشنبه در نشست برگزارشده در فرمانداری شهرستان کارون، با تشریح اقدامات انجام‌شده در بخش‌های مختلف، بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و توجه ویژه به مناطق کم‌برخوردار تأکید کرد.

لایروبی مناطق بحرانی و ضرورت مدیریت بحران در کارون

محمد امیر با اشاره به ضرورت پیشگیری از آب‌گرفتگی و کاهش مشکلات ناشی از شرایط بحرانی در شهرستان کارون، از انجام لایروبی در مناطق قلعه‌چنعان، کوت‌عبدالله قدیم و منطقه شهید محسن خبر داد و گفت: رسیدگی به نقاط مستعد آب‌گرفتگی و رفع مشکلات زیرساختی این مناطق از جمله اقداماتی است که باید با جدیت دنبال شود.

وی با تأکید بر لزوم آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت شرایط بحرانی افزود: شناسایی نقاط آسیب‌پذیر، اجرای اقدامات پیشگیرانه و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، نقش مهمی در کاهش مشکلات مردم و ارتقای ایمنی مناطق شهری و روستایی دارد.

اقدامات حوزه آبفا؛ توجه به پایداری آب در درویشیه و مناطق مختلف کارون

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه آب و فاضلاب شهرستان، از ایجاد تغییرات اساسی در کیفیت و کمیت آب خبر داد و گفت: بهبود وضعیت تأمین آب و افزایش پایداری شبکه در مناطق مختلف، از جمله درویشیه و خزامی، از موضوعات مهمی است که مورد توجه قرار گرفته است.

امیر با اشاره به مطالبات مردم درویشیه، بر ضرورت تداوم اقدامات برای تأمین آب پایدار و ارتقای کیفیت خدمات تأکید کرد و افزود: رسیدگی به مشکلات آب و فاضلاب در مناطق مختلف شهرستان، از جمله درویشیه، شهید محسن و کوت‌عبدالله قدیم، باید متناسب با نیازهای مردم ادامه یابد.

وی همچنین بر ضرورت تسریع در رفع مشکلات زیرساختی و بهبود خدمات‌رسانی در مناطق شهری و روستایی شهرستان کارون تأکید کرد.

آموزش و پرورش؛ ۱۳ مدرسه در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسید

محمد امیر با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توسعه فضاهای آموزشی شهرستان کارون اظهار کرد: طی دو سال گذشته ۱۳ مدرسه در این شهرستان به بهره‌برداری رسیده و چندین پروژه آموزشی دیگر نیز در دست اجراست.

وی با بیان اینکه شهرستان کارون با جمعیت دانش‌آموزی نزدیک به ۶۰ هزار نفر به توجه ویژه در زمینه توسعه فضاهای آموزشی نیاز دارد، افزود: تناسب میان جمعیت دانش‌آموزی و سرانه فضای آموزشی باید در تخصیص اعتبارات و برنامه‌ریزی‌های مسئولان مورد توجه قرار گیرد.

نمایندگان مجلس همچنین از برنامه‌ریزی برای کلنگ‌زنی ۶ مدرسه در شهرستان خبر دادند و بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آموزشی و استفاده از ظرفیت خیران برای جبران کمبود فضاهای آموزشی تأکید کردند.

امیر با اشاره به شرایط اقتصادی و محدودیت منابع مالی کشور تصریح کرد: توسعه مدارس تنها با اتکا به اعتبارات دولتی امکان‌پذیر نیست و باید زمینه مشارکت بیشتر خیران، فعالان اجتماعی و مجموعه‌های مردمی در مدرسه‌سازی فراهم شود.

نوسازی و توسعه مدارس؛ قدردانی از تلاش مسئولان و خیران

محمد امیر با اشاره به روند اجرای پروژه‌های مدرسه‌سازی در شهرستان کارون، از تلاش مجموعه‌های مسئول در حوزه آموزش و پرورش و مشارکت خیران در توسعه فضاهای آموزشی قدردانی کرد.

وی با اشاره به اجرای پروژه‌های آموزشی در مناطقی از جمله قلعه‌چنعان، اسلام‌آباد، شکاره و درویشیه، بر ضرورت تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و توزیع متناسب امکانات آموزشی در مناطق مختلف شهرستان تأکید کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت خیران مدرسه‌ساز افزود: همراهی مردم و خیران در کنار اقدامات دستگاه‌های اجرایی می‌تواند روند رفع کمبودهای آموزشی شهرستان را سرعت ببخشد.

توجه ویژه به روستاهای فاقد دهیاری

محمد امیر با تأکید بر ضرورت توجه به مناطق روستایی شهرستان کارون، خواستار رسیدگی ویژه به روستاهای فاقد دهیاری شد و گفت: نبود دهیاری نباید مانعی برای رسیدگی به نیازهای عمرانی و خدماتی این مناطق باشد.
وی افزود: روستاهای فاقد دهیاری نیز باید متناسب با نیازهای خود از اعتبارات و خدمات عمرانی برخوردار شوند و مشکلات زیرساختی آن‌ها در برنامه‌ریزی دستگاه‌های مسئول مورد توجه قرار گیرد.

پروژه نخلستان؛ بهره‌برداری تا پایان مهرماه

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تکمیل پروژه نخلستان، از برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از این پروژه تا پایان مهرماه خبر داد.

امیر با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف پروژه‌های عمرانی و تسریع در تکمیل طرح‌های در دست اجرا اظهار کرد: بهره‌برداری از پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان می‌تواند در بهبود شرایط منطقه و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به مردم مؤثر باشد.

استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی شرکت نفت

محمد امیر در بخش دیگری از این نشست، با اشاره به ظرفیت مسئولیت‌های اج