تأملی بر نشست نماینده مردم مسجدسلیمان با اصحاب رسانه
تأملی بر نشست نماینده مردم مسجدسلیمان با اصحاب رسانه

علیرضا ورناصری ازشفاف سازی درخصوص پروژه های میلیاردی ترک تشریفات طفره رفت/ برخی پرسش های اصحاب رسانه باز هم بدون پاسخ باقی ماند/ انتقاد شدیداللحن برخی اصحاب رسانه از عملکرد ضعیف مدیریت کلان شهری

عصر اولین ها// دومین نشست نماینده مردم مسجدسلیمان با اصحاب رسانه در حالی برگزاری شد که علیرغم پرسش ها و ابهامات مطرح شده در این نشست، پاسخ های روشن و شفافی از سوی نماینده مردم بیان نشد.

به گزارش عصر اولین ها، دومین نشست نماینده مردم مسجدسلیمان با اصحاب رسانه شهرستان برگزار شد و مسائل و چالش های مختلف حوزه انتخابیه مطرح گردید. از جمله موارد مطرح شده از سوی اصحاب رسانه می توان به نکات زیر اشاره داشت:
-پیگیری تأمین اعتبار و تکمیل پروژه پارک موزه صنعت نفت مسجدسلیمان
-حمایت از باشگاه داران و مربیان ورزشی آسیب دیده در دوره کرونا
-پیگیری جذب مجدد اعتبار مالی پروژه پسماند شهرستان
– لزوم تعریف پروژه های عمرانی جهت جذب حداکثری اعتبارات
-افزایش میزان سرانه فرهنگی و تکمیل پروژه های زیرساختی حوزه فرهنگ و هنر
-پیگیری پروژه های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان و تأمین تجهیزات حوزه سلامت
-لزوم تسریع در انجام روند پروژه های عمرانی و زیرساختی شهرستان مطابق با برنامه زمان بندی
-پیگیری جهت تعیین تکلیف شهردار منتخب و صدور حکم انتصاب وی
در ادامه ورناصری اظهار داشت: بحث فاضلاب مسجدسلیمان در سنوات قبل در ردیف بودجه کشوری قرار نداشت ، در صورتی که در سال جاری ۴۰۰ میلیارد تومان به آن تعلق گرفت.
وی افزود : جاده میانبر به بهانه دریافت مجوز محیط زیستی ۱۵ سال متوقف بود در حالی که اعتبار اخذ شده از وزارت نفت برای احداث و تکمیل آن در ابتدای پروژه ۴۱ میلیارد تومان بوده است اما اکنون برای احداث ۱۸۰۰ متر تونل ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است.
ورناصری ادامه داد: پس از گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز ۱۱۴ روستای حوزه انتخابیه بدون آب و ۸۵ روستای بدون برق وجود دارد و زیرساخت های اساسی هر ۴ شهرستان دچار مشکل هستند ضمن اینکه شاخص های توسعه ۴ شهرستان در رتبه های پایین استان قرار دارد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: در ارتباط با پارک موزه صنعت نفت ، با وزیر نفت رایزنی هایی صورت گرفت که در آینده نتیجه خواهد داد همچنین در خصوص تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان، با رایزنی های صورت گرفته ۳۰ میلیاردتومان اعتبار جهت کمک به دو تیم نفت مسجد سلیمان و صنعت نفت آبادان اخذ شد.
وی افزود: در بحث انتخابات ، تنها در بحث تایید صلاحیت برخی افراد ورود کرده ام اما در موضوع انتخاب شهردار، اعضای شورا شهر باید پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه باید مسئولین مربوطه پاسخگوی عملکرد خود باشند و عملکرد ضعیف مدیران ناکارآمد پای نماینده مجلس نوشته نشود یادآور شد: باید فرهنگ پاسخگویی بین مدیران هر ۴ شهرستان نهادینه شود چرا که مسئول امور اجرایی کشور بر عهده دستگاههای دولتی میباشد نه نمایندگان مجلس و قوه مقننه. ورناصری ادامه داد: پسماند شهرستان مسجدسلیمان وضعیت مناسبی ندارد که قطعا باید هر چه سریعتر باید به آن رسیدگی گردد.
وی در ارتباط با بحث بیمارستان نفت گفت : در حوزه وزارت نفت ۸ مشکل اصلی در مسجدسلیمان وجود دارد که مهمترین آنها شامل : تکمیل بیمارستان نفت، ساماندهی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان ، وجود ترش ترین و خطرناک ترین گاز سمی جهان در مسجدسلیمان، بحث گازرسانی و مناطق آلوده به نشت نفت و گاز میباشد.
نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد : بحث گازرسانی ۴ شهرستان عمدتا در حوزه روستایی در حال انجام است به طوری که امسال ۱۴۸ روستا در برنامه گازرسانی قرار دارند که این آمار از اجرای ۷۰% برنامه گازرسانی استان در منطقه ما حکایت میکند در صورتیکه تا پیش از این ضریب گازرسانی استان ۸۶ و منطقه ما در سطح پایین ۴۵ میباشد.
وی در ادامه گفت: عملیات پروژه هایی همچون: فرودگاه مسجد سلیمان، پل سی مایلی و جاده جریک در حال اجرا است همچنین در بحث تنش آبی مسجدسلیمان هنوز ۴،۵ منطقه شهرستان دچار مشکل هستند که رفع مشکل آنها در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: در خصوص بیمارستان ۲۲ بهمن، با وزیر بهداشت بهداشت ۵ جلسه برگزار شد که نتیجه این نشست ها ، اخذ برخی امکانات برای بحث بهداشت و درمان شهرستان بود‌ ، همچنین ۱۸ هکتار از اراضی ارتش گرفته شد ضمن اینکه طرح تفصیلی شهر پس از سالها تصویب شد.
لازم به ذکر است در این مراسم سوالات دیگری نیز از سوی خبرنگاران مطرح که به دلیل ضیق وقت فرصت پاسخگویی فراهم نگردید از جمله این سوالات می توان به عدم پرداخت حقوق کارکنان شهرداری لالی، اندیکا و مسجدسلیمان که ماههاست حقوق و حق بیمه اشان پرداخت نشده است، عدم شفافیت در ارتباط با پروژه های ترک تشریفات و شایعاتی مبنی بر این که این پروژه ها به بعضی افراد خاص واگذار می شود، چرا بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری به ۲۰۰ میلیون تومان طی یک سال اخیر کاهش یافته است، چرا بسیاری از ادارات بصورت سرپرستی اداره می شوند و…